Furillen sydrum

Standard

Våra Standard rum är 24 m² och är inredda i avskalad modern design i en industriell miljö. Standardrummen har twin sängar från Hästens, arbetsplats och badrum med dusch. Upplev Furillen på bästa sätt med en av hotellets Skeppshults cyklar som går att låna.

Havsrum

Superior

Våra Superior rum är 24 m² och är inredda i avskalad modern design i en industriell miljö. Samtliga rum har twin sängar eller en kingsize säng från Hästens och badrum med dusch. Alla Superior rum har pardörrar som ger ett härligt ljusinsläpp samt en möblerad terrass.

Furillen havsrum

Superior Seaview

Våra Superior seaview rum är 24 m² och är inredda i avskalad modern design i en industriell miljö. Samtliga rum har en 180 cm säng från Hästens och badrum med dusch. Alla Superior seaview rum har havsutsikt genom pardörrar som ger ett härligt ljusinsläpp.

 
Rum-vagmastarestugan

Suite Vågstationen

Suite Vågstationen är en fristående stuga belägen intill hotellet med utsikt över havet. Stugan är fördelad på ett sovrum och ett mindre sällskapsrum med ett pentry. I anslutning till sällskapsrummet finns en privat veranda där du kan koppla av till utsikten över havet.

136,0

Eremitkoja

Våra två eremitkojor är belägna på Furillens södra udde är ett alternativ för dig som söker total avkoppling, närhet till naturen och vill prova på ett avskilt och frånkopplat boende. Till eremitkojorna tar du dig enkelt med en av hotellets Skeppshults cyklar.

Furillen-flowers  large

Suite Fabrikörn

Suite Fabrikörn är 30 m² och är inredd i avskalad modern design i en industriell miljö. Suiten har en king size säng från Hästens, en stämningsfull kamin, samt TV från Bang & Olufsen. I suiten finns även utvalda tidningar och böcker. Rummet har tillgång till gratis WiFi samt pardörrar som ger ett härligt ljusinsläpp med utsikt över hela Furillens kända fabrikspanorama samt en möblerad terrass under sommarhalvåret.